If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 159, Saab 9-3, Fiat Croma или Peugeot 407 2,2 hdi?
Сега остава да постнеш и две снимки на конзолата на 159 и на СААБ и двете БЕЗ навигация ...
СААБ - конзола и табло с "аеродинамиката"(нали е АЕРО) на тухла четворка ...
Иначе и аз преди 2-3 години се бях захласнал по външността на СААБ, но таблото ...направо ме утрепа ... уби всички детски и настоящи мечти у мен ...
Единственно третата снимка е от ерата на 159, другите са производство 2002-2006г и да дървенк иса си не споря, но сравни третата постната от теб с такава на 159 без нави и ми кажи Много по по ли ти харесва?
Attached Files
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Измийте си фанатичните очи бе хора и слезте малко долу. Щом това чудо ви харесва - ОК , ама не ми го хвалете толкова чак, понеже това за мен е същото дръво като на сааба, особено версията без нави....
И честно казано в сааба има само едни кофти пластмаси, които са евтини и скърцат и това са тея на дръжките на вратите и да наистина са дразнещи, но сравнено с волана на 159 и седялките коит осе изтъркват като тебешир..... не зная кое на коя кола е евтино вътре.
И да обобщя- сааба е поодялан вътре и не го отричам, просто тая централна конзола на 159 е също толкова зле .
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Единственно третата снимка е от ерата на 159, другите са производство 2002-2006г и да дървенк иса си не споря, но сравни третата постната от теб с такава на 159 без нави и ми кажи Много по по ли ти харесва?
Мисля, че добре ме разбра , но няма проблем- да ми извъртиш думите
Извинете ме че се намесих в тоталитаризма ви всеки има вкус както казахме и всеки има право да си затвори очите за каквото си иска "the love is blind"
Измийте си фанатичните очи бе хора и слезте малко долу. Щом това чудо ви харесва - ОК , ама не ми го хвалете толкова чак, понеже това за мен е същото дръво като на сааба, особено версията без нави....
И честно казано в сааба има само едни кофти пластмаси, които са евтини и скърцат и това са тея на дръжките на вратите и да наистина са дразнещи, но сравнено с волана на 159 и седялките коит осе изтъркват като тебешир..... не зная кое на коя кола е евтино вътре.
И да обобщя- сааба е поодялан вътре и не го отричам, просто тая централна конзола на 159 е също толкова зле .
А ти сядал ли си в 159 или караш само по снимки?
Щото ако си сядал нямаше да водим този спор. Заповядай в Хасково, седни в ТИ-ката, па после се прибирай със Сааба...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Хахаах сядал съм и съм покарвал и Ti и в доста нормални ама както и да е, аз търсих усилено 159, но уви не намерх читава и накрая реших ,че само заради крастата и визията не с струва риска.
Явка , чудя се ако ти дам да покараш сааба, после как ли ще си караш Ti-ката, щото аз съм се качвал в 2.4 210 коня.....
Да приключим спора.. Peace brothers всичко явно е субектовно и всеки да кара квото му е кеф....
Мое мнение е, че Волвата са доста добри коли, но традиционно по шведски и те са дървеин вътре. Но ако се намери читаво S60 от периода 2007-2010г, то ще се наслади човек на дългогодишна експлоатация. там няма изтъркани волани, седялки и тн поне д0 250-300хил , моторите им безпроблем карат по 400-500к и отгоре и най-важното има прекрасни бензинови мотори, но 159 си е по-красива
Преславчо, алфист си ти ама под прикритие. Кога ли ще ти видя ухилената физиономия в някоя 159/Брера
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
хаха нее лъжа Миро, аз съм зарибен откак имахме една жулиета 1.6 детелинка с два карбуратора още през 98-99г , след това не напразно карах 5г 155цата
159 бих си взел 1750тби, понеже сакам бензин сакам и газчица ,а тия хлопелски ЖТС-и не стават за това. Та като падне цената малко на 159 фейслифта TI с 1750 тби може ида ме видиш в такава , все пак никога несъм отричал че имам така мечта за 159, просто не ходя с розовите очила навсякъде
Comment